You are here: Home » Ladygadgets » De nieuwe Huawei Ascend Mate7 is er

De nieuwe Huawei Ascend Mate7 is er

geschreven door Constance

Op de IFA 2014 in Berlijn heb ik hem al in handen gehad, de Huawei Ascend Mate7! Deze nieuwe smartphone is er een met een big-screen want het FHD scherm is 6 inch groot en de voorkant bestaat voor 83% uit scherm. Het toestel is bijna volledig gemaakt uit aluminium en is toch licht (185 gram) en is maar 7.9 mm dik (of dun).

Huawei Ascend Mate7De Ascend Mate7 heeft een licht gebogen achterkant en ligt daardoor heel fijn in de hand.  Zo’n groot scherm gebruikt natuurlijk veel accu maar daarom heeft HuaWei er dan ook een batterij met 4100 mAh ingedaan, en dmv. de verschillende energie instellingen kan het verbruik nog verder geoptimaliseerd worden. De LTE Cat6 connectiviteit zorgt ervoor dat snelheden tot 300 Mbps gehaald kunnen worden met de Mate7 (vergelijkbaar met 4G+).

Huawei Ascend Mate7_FrontJe kunt het toestel openen dmv. de zeer nauwkeurige single-touch vingerafdrukscanner en dit gaat ook 80% sneller. De scanner zit aan de achterkant van de handset en is zelfs te ontgrendelen met natte vingers of bij lichte regen. Deze manier van ontgrendelen is niet alleen snel, het is ook zeer veilig en voorkomt directe toegang door derden. Naast het ontgrendelen van het toestel kunnen ook folders en apps met een vingerafdruk beveiligd en ontgrendeld worden.

Huawei Ascend Mate7_Back

De Mate7 heeft vier grote A15 1,8 GHz processors en vier kleine A7 1,3 GHz processors die afhankelijk van de energiebehoefte door de smartphone worden gebruikt. De Mate7 (in de kleuren moonlight silver en obsidian black) heeft een 2 GB werkgeheugen, een 16 GB intern geheugen (uit te breiden met een MicroSD), een camera van 13 MP en een frontcamera van 5 MP.  Het toestel draait op Android 4.4 en is voorzien van de nieuwste Huawei Emotion UI, EMUI 3.0.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com