You are here: Home » Beauty » Yves Rocher Zéro Défaut helpt tegen pigmentvlekjes

Yves Rocher Zéro Défaut helpt tegen pigmentvlekjes

geschreven door Constance

Op 1 november ligt de nieuwste Yves Rocher ontdekking in de winkel; Zéro Défaut en hiermee kan je op een natuurlijke manier de strijd aanbinden tegen pigmentvlekjes. De onderzoekslaboratoria van Yves Rocher hebben zoethout en witte lupine gecombineerd voor de producten van Zéro Défaut.

yves rocherZoethout vanwege de buitengewoon verhelderende eigenschappen en witte lupine omdat deze onregelmatigheden in de huid corrigeert. Het resultaat: pigmentvlekken worden kleiner en vervagen. De teint wordt weer egaal en de huid ziet er stralender en mooier uit.

Zéro Défaut bestaat uit een 3-tal producten;

1. Egaliserend perfectionerend serum tegen pigmentvlekken. Het sterk geconcentreerde serum is het geheim voor een egale, stralende teint. De pigmentvlekken zijn na 1 maand beduidend kleiner en minder zichtbaar. De huid is mooier en stralender.

p89200f2. Beschermende perfectionerende verzorging tegen pigmentvlekken SPF 30 werkt doeltreffend tegen pigmentvlekken en beschermt tegen de zon. Al vanaf het eerste gebruik wordt de teint egaler. De UVA- en UVB-filters beschermen de huid en gaan het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken dag na dag tegen. De pigmentvlekken zijn na één maand minder zichtbaar en de huid ziet er stralender en mooier uit.

ppr064553. Corrigerende crème tegen pigmentvlekken is een precisieverzorging die pigmentvlekjes doelgericht en doeltreffend bestrijdt. De vlekken zijn na één maand opvallend kleiner en minder zichtbaar. Na één maand zijn ze zelfs niet meer zichtbaar. De huid is egaal en de teint straalt en de vlekjes worden nauwkeurig behandeld dankzij de speciale applicator.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com