You are here: Home » Accessoires » Flanellen dekbedovertrek van Covers & Co

Flanellen dekbedovertrek van Covers & Co

geschreven door Constance

Het beddengoed merk Essenza heeft een aantal merken onder zich. Behalve Marc O’Polo, PIP Studio en Vanezza, is er ook Covers en Co. Deze laatste is herkenbaar door vrolijke kleuren en prints. Afgelopen week was ik wederom in Gent voor een weekendje shoppen.

In de speciaalzaak Rivali voor nachtkledij en huishoudlinnen, zoals zij zichzelf noemen, hebben we een nieuw dekbedovertrek gekocht.

IMG_7450

Nu de koude donkere nachten er weer aankomen vind ik het heerlijk om onder een flanellen overtrek te slapen. Deze is perfect voor de koude dagen èn heeft vrolijke kleurtjes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?