You are here: Home » Huis & Tuin » UGG Home Collection bij van den Assem

UGG Home Collection bij van den Assem

geschreven door Constance

UGG Australia staat natuurlijk bekend om de warme boots. Maar wist je dat UGG Australia ook een mooie interieur collectie heeft? Vanaf dit weekend kan je voor de UGG Home collectie terecht bij een aantal Van den Assem Schoenen winkels in Rotterdam en bij hun online store.

ugg home collection

De UGG Home serie bevat 15 items waaronder plaids, kussens, vloerkleden en poefs en net als bij de boots en shoes staat natuurlijk comfort voorop en is de UGG Home collectie een warme en stijlvolle collectie in kleuren zoals crème, camel, wit, grijs en bruin.

As. vrijdagavond 24 oktober (van 18.00 uur tot 21.00 uur) zal de lancering plaatsvinden in de winkel aan de Aert van Nesstraat 42-50 in Rotterdam-centrum. En verder zal de collectie ook verkrijgbaar zijn in de volgende winkels: Aert van Nesstraat 58, Bergse Dorpsstraat 59, Shoe Club, Meent 98 in Rotterdam.

Wie tijdens de lancering, as. vrijdag, een foto maakt van de UGG Home collectie en deze deelt op Social Media via #UGGHomeXAssem maakt kans op een gratis item uit de UGG Australia collectie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?