You are here: Home » Audio & video » Test; House of Marley BT speaker en headset

Test; House of Marley BT speaker en headset

geschreven door Constance

Zoals jullie weten ben ik momenteel druk aan het testen. En ik heb van House of Marley een BT speaker en headset opgestuurd gekregen voor een review.

house of marley setDe House of Marley Liberate BT Speaker en Liberate on-ear BT Headset zijn geen set maar passen wel uitstekend bij elkaar. De hoofdband van de headset en het voorpaneel van de speaker hebben hetzelfde design en ook zijn ze afgewerkt met het speciale Rewind materiaal. Rewind is een mix, bedacht door House of Marley, gemaakt van katoen, hennep en gerecyclede plastic flessen en ook alle verpakking zijn volledig afbreekbaar en schadelijk voor het milieu. Als je een House of Marley product koopt steun je automatisch de liefdadigheidsorganisatie 1Love.org. Deze organisatie is gewijd aan de ondersteuning van de jeugd, de planeet en de vrede.

speakerDe Liberate BT Speaker pairt heel gemakkelijk met je device, helaas zonder NFC, maar zodra je je Bluetooth functie van je smartphone of tablet wordt ie gelijk herkent. Je kunt de accu van de speaker opladen terwijl je naar muziek of radio luistert (bellen kan niet met deze speaker) en nadat is opgeladen kan je de Liberate Speaker ook draadloos gebruiken. Het geluid is prima, met niet teveel hoge en lage tonen en hij is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen, want hij is niet groot en past in je koffer, strandtas of handbagage.

headsetDe Liberate on-ear BT Headset (in 3 kleuren verkrijgbaar) is de opvolger van de gewone Liberate headset, want deze heeft Bluetooth, helaas geen NFC. Je kunt deze hoofdtelefoon gemakkelijk mee nemen, in het bijgeleverde tasje, doordat je de oorschelpen kunt inklappen en de 3-knops bediening (play/pauze, beantwoorden/beëindigen telefoongesprek, track forward/back, volume en power) zit op rechteroorschelp. Je kunt met deze headset ook telefoongesprekken beantwoorden. De oorschelpen zaten comfortabel maar ik vond hem wel zwaar op mijn hoofd zitten. Daardoor zou i hem niet zo snel kiezen als ik veel onderweg ben, maar wel als ik lekker rustig op de bank zit. Bij deze hoofdtelefoon hoorde ik veel meer hoge tonen dan bij de Liberate Speaker.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com