You are here: Home » Shoppen » IKEA helpt je met de wintertijd

IKEA helpt je met de wintertijd

geschreven door Constance

As. zondag is het zover, dan gaat de wintertijd weer in en is de zomer dus echt helemaal afgelopen. Dus zet de klok een uur achteruit en maak het thuis gezellig. En IKEA kan je hierbij uitstekend helpen.

mokWarme chocolademelk of een lekkere kruidenthee drink je natuurlijk uit de Solrök mok of kopje (CHALET II collectie) en geven de bijbehorende kussens je huis de sfeer waardoor je je in een  een Zwitserse berghut waant. (De Chalet II collectie is vanaf 24 november as. te koop.)

plaidJe kunt natuurlijk je verwarming lekker hoog zetten, maar dat is niet goed voor het milieu en je portemonnee. Zet je thermostaat een graadje lager en sla het lekkere warme Ormhassel plaid om en kruip lekker op de bank met een goed boek of een spannende tv-serie.

schaapZelf ben ik dol op vachtjes en andere ‘aai’ stoffen en daar hoort ook een schapenvacht bij. En dit vachtje mag deze winter niet in je interieur ontbreken. De Ludde schapenvacht is ook nog eens heerlijk zacht.

lantaarnBen je een fan van kaarslicht en buitenlantaarns? De Vintermys kaars en de Borrby lantaarns geven je huis en tuin een romantische sfeer.

fondueKrijg je binnenkort mensen te eten, maar heb je geen tijd (of zin) om een compleet diner op tafel te zetten? Wat dacht je van een gezellig avondje fonduen met de Senior fondueset?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com