You are here: Home » Audio & video » Test; Sony headset met ruisonderdrukking

Test; Sony headset met ruisonderdrukking

geschreven door Constance

Zoals jullie weten ben ik momenteel de Sony Xperia Z3 Compact smartphone aan het testen. Bij deze smartphone zit standaard een gewone in-ear headset maar de Xperia Z3 modellen zijn bij uitstek geschikt voor de nieuwe Sony headset met ruisonderdrukking, de Sony MDR-NC31EM.

sony headset ruisonderdrukking

Ik krijg van Sony deze hoofdtelefoon opgestuurd zodat ik nog beter van mijn eigen muziek kan genieten via de Walkman op de Xperia Z3 Compact. De Sony MDR-NC31EM headset  blokkeert het geluid van andere geluiden en ruis om je heen zodat je optimaal kunt genieten van je muziek met diepe bassen, een krachtig middengebied en heldere hoge tonen. En niet alleen is ie geschikt voor muziek, maar ook voor games en video’s.. En wordt je gebeld dan je je telefoongesprek ook, handsfree, beantwoorden.

Dus binnenkort lees je meer over mijn ervaringen met de Sony MDR-NC31EM headset.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?