You are here: Home » Beauty » essence Trend Edition; Come to Town

essence Trend Edition; Come to Town

geschreven door Constance

Vanaf eind november as., neemt essence je mee naar New York in kerstsfeer voor een schitterend shoppingavontuur met de nieuwe trend edition “come to town”! Wie raakt er niet in de ultieme shoppingmood bij het zien van de prachtige kerstetalages, de XXL kerstboom bij het Rockefeller Center en een zee van kerstlichtjes?

ess_come_to_town_composing_2014

De trend edition zelf is al het perfecte cadeau: het kleurschema bestaat uit klassieke kersttinten als rood en groen met zilveren, gouden, beige en roze accenten. Paradepaardjes zijn de glinsterende body powder met een subtiele vanillegeur en twee schattige nagellaksetjes met drie lakjes, allemaal in een feestelijk jasje! Natuurlijk zijn er ook weer geweldige producten voor ogen, lippen en het gezicht. Tenslotte is er een setje met vijf supergave kerstkaarten, speciaal voor je BFF’s.

Met de quattro eyeshadows met metallic effecten creëer je de meest feestelijke oogmake-uplooks. Beide versies bevatten zilver en goud in combinatie met groen en mint of met bordeaux en roze. De lang houdende textuur is superzacht en gemakkelijk te mengen.

Met de eye pencils in de kleuren goud, donkergroen en groen geef je ogen een langhoudend metallic glanzend accent in stijl! Te gebruiken als eyeliner, langs de waterlijn of in de binnenhoek van het oog.

De seizoenskleuren klassiek rood en donkerroze zorgen voor kusbare lippen met een wow-factor! De crèmige textuur houdt urenlang en droogt de lippen niet uit.

De dieprood en intens roze crèmeblosh geven je winterse teint een fris kleuraccent. De zachte en crèmige textuur versmelt prachtig met de huid en is gemakkelijk uit te werken.

De glinsterende body powder met donsapplicator is gehuld in een superleuke cadeauverpakking en geeft je huid een subtiele glans en heeft een lichte vanillegeur.

De twee nagellaksetjes in een schattige giftbox zijn het perfecte cadeautje voor je beste vriendin – of jezelf! Elk setje bevat twee nagellakkleurtjes en een glittertopper voor een extra feestelijke finish.

De essence kerstkaarten zijn perfect voor alle beauties die het leuk vinden om een kaartje te sturen dat een glimlach op het gezicht van de ontvangers tovert! Het setje bevat vijf grappige kerskaarten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?