You are here: Home » Gadget test » Test; Sony Xperia Z3 Compact waterdichte smartphone

Test; Sony Xperia Z3 Compact waterdichte smartphone

geschreven door Constance

Een ander testapparaat dat ligt te wachten is de Sony Xperia Z3 Compact waterdichte smartphone. De Xperia Z3 (wit, zwart, koper en zilvergroen) is een waterdichte smartphone met een 5.2 inch scherm, terwijl de Xperia Z3 Compact (wit, zwart, koper en turquoize) een scherm heeft van 4,6 inch.

xperia-z3-whiteDe Xperia Z3 en Z3 Compact hebben een aantal leuke features, zoals een batterij die 2 dagen meegaat (door de Battery STAMINA Mode), een camera met de Sony Cyber-Shot en Handycam technologie, Ook onder water kan je Xperia Z3 gebruiken. Natuurlijk heeft deze Sony smartphone ook een Walkman en PS4 Remote Play. Hiermee kan je de Xperia Z3 modellen als afstandsbediening voor je PS4 gebruiken.

Natuurlijk hebeen de Z3’s NFC en kan je overal werken wanneer je maar wilt, dankzij Xperia Email, Calendar en Contacts apps, welke je kunt synchroniseren via Microsoft Exchange ActiveSync (EAS).

Het testartikel volgt zo snel mogelijk.

xperia-z3

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com