You are here: Home » Ladygadgets » Test; House of Marley BT speaker & headset

Test; House of Marley BT speaker & headset

geschreven door Constance

En nog meer artikelen staan in een doos klaar voor een test, nl. de House of Marly Liberate BT Midnight speaker en de House of Marley Liberate on-ear BT Midnight Headset.

house of marley headset House_of_marley_liberate_midnight

De House of Marley Liberate on-ear BT Midnight Headset is een lichtgewicht hoofdtelefoon met zachte oorkussens en heeft ook een ingebouwde microfoon met een ingebouwde afstandsbediening. De hoofdband van de zwarte Liberate is geperforeerd roestvrij staal in combinatie met het speciale Rewind materiaal. Het snoer is bekleed met een Rastafari gekleurde stof en beschermt tegen statische lading. Dat zorgt ervoor dat het heldere geluid behouden blijft.

House_of_Marley_Liberate_BT_speaker

House_of_Marley_Liberate_BT_speaker bovenkant De House of Marley Liberate Bluetooth Midnight speaker is een portable speaker die voorzien is van vier 1 inch-speakers. Je kunt je muziek beluisteren via BlueTooth maar je kan ook een kabelje in de aux-ingang pluggen. De speaker heeft een ingebouwde oplaadbare accu. De Liberate BT Midnight speaker is bekleed met House of Marley’s bekende Rewind-stof (House of Marley’s eigen mix van katoen, hennep en gerecyclede plastic flessen) en heeft een achterpaneel van bamboe. Door zijn formaat is ie heel gemakkelijk mee te nemen naar het strand, de camping of tuin.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?