You are here: Home » Goedkoop & voordelig » CATRICE limited edition; VIENNART

CATRICE limited edition; VIENNART

geschreven door Constance

De fascinerende stijl en glamour van art nouveau viert een schitterende comeback. Bloemdecoraties en elegante kanten dessins vallen op bij de internationale modeshows. Ontwerpers komen met slanke silhouetten en decoratieve prints die doen denken aan de legendarische art nouveau periode. De CATRICE Limited Edition VIENNART vertaalt deze trend naar een artistieke en uiterst vrouwelijke collectie.

viennartVanaf half november t/m december 2014 worden tal van rode nuances gecombineerd met zachte abrikoostinten, klassiek mauve met metaal glanzend lavendel. Stralend goud en glinsterend parelmoer zorgen voor glamour. De absolute must-haves van deze collectie zijn de Baked Eyeshadows met kanten reliëf, de Scented Powder in een decoratieve sprayflacon en het zilveren handspiegeltje.

Baked Eyeshadow, de drie Baked Eyeshadows zorgen voor een expressieve oogmake-up in stijl. De poederoogschaduw heeft een hoge pigmentatie en garandeert intense kleuren in lavendel, goud en paars.

Shimmer Lip Colour met pure pigmenten en de fijnste glansdeeltjes laten lippen glanzen. De textuur is aangenaam en zacht, de elegante verpakking met bloemdecoratie een eyecatcher. Nude, fris abrikoos en donker Bordeaux creëren elke gewenste look – van subtiel voor overdag tot ​​een elegante galalook.

Scented Powder is een transparante, heerlijk geurende poeder die mooie glinsterende highlights geeft op het gezicht en de hals. De huid krijgt een prettige, bloemige geur. De decoratieve, ronde glazen flacon met een pompverstuiver is nostalgisch charmant en geeft een subtiel laagje poeder op de huid.

Powder Blush  heeft een artistiek dessin en geeft een vleugje kleur. Fris abrikoos en zacht nude komen samen in een sierlijk patroon en geven wangen een stralende look.

En de 4 nagellakken geven ultieme kleur, ultieme dekking en ultieme glans. De effecten variëren van kleur tot kleur, en geven lavendel, abrikoos en Bordeaux een eigen karakter en glans. De flesjes zijn uniek gedecoreerd met een kanten bloemdessin.

Het opvouwbare handspiegeltje met een zilveren verpakking hoort thuis in elke handtas. Het symmetrische bloempatroon is een hommage aan het art noveaux tijdperk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com