You are here: Home » Audio & video » Test; Nieuwe Philips BT speaker

Test; Nieuwe Philips BT speaker

geschreven door Constance

Momenteel staat mijn kantoor behoorlijk vol met allerlei testartikelen en een daarvan is de Philips BT speaker.

bt 7500De BT7500 is de grootste speaker uit een serie van 3 modellen en ideaal voor de woonkamer. Het rijke geluid wordt geproduceerd door aparte tweeters, woofers en basradiatoren in combinatie met digitale geluidsverwerking (Digital Sound Processing, DSP). Bluetooth met aptX- en AAC-technologie maakt het mogelijk om muziek te streamen in hifi-kwaliteit, zodat ook in grotere ruimtes een glashelder geluid klinkt.

philips bt7500De BT7500 is bijzonder gebruiksvriendelijk dankzij MultiPair, waarmee tot drie smartphones of tablets tegelijk draadloos op de speaker kunnen worden aangesloten. Deze draadloze woonkamerspeaker schakelt moeiteloos tussen elk aangesloten apparaat. Dankzij NFC-technologie (Near Field Communication) kun je je smartphone of tablet verbinden door ermee op de speaker te tikken. Verder kun je muziek spelen en tegelijk je apparaat opladen via de ingebouwde USB-poort.

Mijn testreview volgt binnenkort.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com