You are here: Home » Beauty » Win kaarten voor MTV EMA 2014 met essence

Win kaarten voor MTV EMA 2014 met essence

geschreven door Constance

Voor de derde keer op rij is essence wederom partner van MTV EMA, het grootste muziekevenement ter wereld dat dit jaar op 9 november in Glasgow wordt gehouden. Het cosmeticamerk is niet alleen een van de hoofdsponsoren, maar zal ook de “Best Look” categorie presenteren.

mtvema14

De Best Look Award wordt toegekend aan een ster die afgelopen jaar een opvallend fashion- en stijlicoon is geweest en deze award zal voor de eerste keer tijdens de spectaculaire hoofdshow worden uitgereikt. Fans van over de hele wereld kunnen op hun favoriete ster stemmen via de MTV website. In 2012 won countryzangeres Taylor Swift de Best Look Award en in 2013 was het “One Direction’s” Harry Styles die de award in ontvangst nam. De genomineerden van dit jaar worden binnenkort bekendgemaakt.

Ook dit jaar geeft essence haar fans de kans bij dit geweldige event te kunnen zijn, met win acties voor VIP tickets voor de show en tickets voor de after show party! Daarnaast introduceert essence de trend edition MTV EMA Rock Out!. Deze trend edition is verkrijgbaar vanaf half oktober t/m eind november 2014 en heeft supercoole producten om de show mee te stelen. Highlights zijn onder meer de vinyl shine lipgloss, nagellak in de coolste tinten, en nagel- en bodytattoos met glow-in-the-dark effect.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?