You are here: Home » Accessoires » IKEA Laptop rugzak UPPTÄCKA

IKEA Laptop rugzak UPPTÄCKA

geschreven door Constance

Wist je dat IKEA ook hele handige laptopaccessoires en – tassen verkoopt? En er is weer een nieuw model aan de serie UPPTÄCKA tassen toegevoegd, nl. een laptoprugzak.

upptäcka

De UPPTÄCKA tas heeft een schouderriem die op verschillende manieren kan worden bevestigd, zodat je de rugzak schuin over de borst kan dragen of over een schouder. In de rugzak zit een uitneembare laptophoes met een extra vak voor lader en snoeren. In de vakken aan de voorkant kan je je telefoon en sleutels opbergen en de sleutelhanger zit vast aan een elastische band waardoor je je sleutels niet kwijt kan raken. Het grote vak van de tas is ‘expandable’ en aan de achterkant zit ook nog extra opbergruimte voor oa. pennen, notitieblokjes en andere spullen. (IKEA Family leden krijgen ook nog eens euro 10,00 korting,)

upptacka-laptop hoes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?