You are here: Home » Shoppen » Yves Rocher lanceert nieuwe mascara en oogschaduw

Yves Rocher lanceert nieuwe mascara en oogschaduw

geschreven door Constance

Het Franse cosmetica merk Yves Rocher heeft een geheel nieuwe mascara ontwikkeld, nl. Mascara Volume Elixir en doordat aan deze mascara Hibiscuspeptides zijn toegevoegd krijgen je wimpers meer volume, herstellen je wimpers en worden deze sterker. Dankzij
het kegelvormige borsteltje met dubbele vezels kan de mascara heel nauwkeurig worden aangebracht en de nieuwe vloeibare crèmeformule maakt de wimpers aanzienlijk voller zonder ze te verzwaren en blijft gegarandeerd de hele dag perfect zitten. Mascara Volume Elixir is er in 3 kleuren; Noir, Blue en Brun.

p68252f

Ook heeft Yves Rocher nieuwe oogschaduwsets die een nieuwe twist geven aan de smokey eye.  De Oogschaduwpoeder 4 Colours kan je droog en vochtig gebruiken. Als je de kleur droog op je ooglid doet dan krijg je een fraaie parelmoerglans of een mat effect. Breng je parelmoer- en satijnglanspoeders vochtig op dan krijg je een metallic effect en worden de matte poeders intenser van kleur. De Oogschaduwpoeder 4 Colours met rijstextract zijn langhoudend, lopen niet uit en is gemakkelijk aan te brengen. Ze zijn er in 6 verschillende kleurcombinaties en met de speciale 2-zijde applicator wordt het opbrengen van deze oogschaduw (vochtig of droog) nog gemakkelijker.

ppr06368 ppr06372

Carmen Zomers, de officiële make-up artist bij Yves Rocher geeft je tips voor de perfecte smokey look in 4 eenvoudige stappen:
1. Oplichten: gebruik het tweezijdige schuimkwastje om de 1e kleur aan te brengen op het hele ooglid (zowel op het bewegende als op het niet bewegende deel).
2. Opmaken: breng vervolgens de 2e kleur aan op het bewegende deel van het ooglid.
3. Vormgeven: om de vorm van het oog te definiëren breng je de 3e kleur aan in de buitenste ooghoek, maar alleen langs de bovenste wimperrand. Trek het lijntje in opwaartse richting iets verder dan de ooghoek om de kleuren aan de buitenzijde mooi in elkaar te laten overvloeien.
4. Accentueren: neem tot slot de 4e kleur en breng die met de zijkant van het kwastje als een ooglijntje aan langs de bovenste wimperrand en in de binnenste ooghoek.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com