You are here: Home » Design meubels » Mobiel kantoor dat verreden kan worden

Mobiel kantoor dat verreden kan worden

geschreven door
mobiel kantoor

Het kruikantoor is mobiel kantoor dat verreden kan worden.Je kunt alle elementen van het kantoor in elkaar zetten als je het wilt verplaatsen. Het kantoor bestaat uit 2 stoelen, een tafel en een opbergrurimte.
Het Kruikantoor is een ontwerp van de nederlandse ontwerper Tim Vinke.
mobiel kantoor

mobiel kantoor

mobiel kantoor

mobiel kantoor

mobiel kantoor
Via: Lost at E-minor

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?