You are here: Home » Aldi » Wolfgang AT-AS 45Q smartphone bij Aldi

Wolfgang AT-AS 45Q smartphone bij Aldi

geschreven door Constance

Vanaf morgenochtend half 9 kan je weer een voordelige smartphone bij Aldi aanschaffen, nl. de Wolfgang AT-AS 45Q.

wolfgang at as45q

De Wolfgang AT-AS 45Q is een simlockvrije smartphone geschikt voor een duo (mini) simkaart. Het toestel heeft Android 4.4 (Android KitKat) en een 4.5′ inch scherm. Op dit toestel zit aan de achterzijde een camera met 8 mp (incl. flits) en aan de voorkant een 2 mp camera.  Je kunt het 4GB geheugen uitbreiden dmv. een micro-sd card van max. 32GB en deze Wolfgang heeft een accu van 2.050 mAh. En voor de prijs van slechts euro 129,00 krijg je ook 2 jaar garantie en een headset erbij cadeau.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?