You are here: Home » Beauty » V&D lanceert 3 nieuwe make-up merken

V&D lanceert 3 nieuwe make-up merken

geschreven door Constance

Bij de V&D filialen in Hoofddorp, Dordrecht, Heerlen, Rotterdam Zuidplein, Roosendaal en Amsterdam Noord kan je terecht voor 3 nieuwe make-up merken; IsaDora, NYX en Sleek en elk merk heeft zijn eigen specialisme.

General2013_group_black_RGB

Isadora is een Zweeds cosmeticamerk met een breed assortiment make-up, waaronder een lijn met 100% mineralen make-up. Dit merk staat voor hoge kwaliteit en biedt kleuren in de laatste trends. De gebruikte ingrediënten zijn van hoge kwaliteit, parfumvrij en klinisch getest (niet op dieren). Dit maakt de IsaDora producten ook geschikt voor de gevoelige huid en ogen.IsaDora is geheel nieuw voor de Nederlandse markt en exclusief verkrijgbaar bij V&D.

nyx

Het merk NYX is vernoemd naar de Griekse godin van de nacht en komt uit het zonnige L.A . in de VS. NYX is het snelst groeiende cosmetica bedrijf in de VS en is onlangs overgenomen door L’Oréal. Het merk heeft basis producten, make-up voor een speciale gelegenheid en een trendlijn. NYX make-up staat bekend om haar sterk gepigmenteerde kleuren en  voordelige prijzen.
sleek
De make-up van het merk Sleek is het voordeligste van de drie en komt uit Londen. Het merk heeft een collectie prachtige blushes, poeders en oogschaduwpaletten. Sleek kent een heel breed kleurenpalet, waardoor deze make-up geschikt is voor vrouwen met alle huidskleuren, van lelieblank tot heel donker. En ook Sleek is exclusief te koop bij V&D.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com