You are here: Home » Fashion » BY-BAR nieuwe herfst/wintercollectie 2014

BY-BAR nieuwe herfst/wintercollectie 2014

geschreven door Constance

Het grote avontuur van het modelabel BY-BAR is ooit begonnen met het ontwikkelen van oorbellen uit India. En voor elke nieuwe collectie haalt Barbara inspiratie uit haar reizen naar verschillende landen en culturen. Sinds het eerste paar oorbellen, is de collectie nu uitgegroeid tot een volledig op elkaar afgestemde collectie van kleding en bijbehorende accessoires.

by bar sieraden

by bar collectieStijlvol en eigentijds is wat de Autumn/Winter’14 collectie van BY-BAR typeert. De collectie bestaat onder meer uit warme Bulky wollen vesten uit Italië, die eenvoudig gecombineerd kunnen worden met de vele jurkjes en blouses van fijne, zachte katoen of zijde met bewerkte details. Gedurende de eerste echt koude dagen kruip je in de warme wollen Winter Sweaters en tijdens de avondjes uit met je familie en vrienden kies je dit seizoen voor de Partydresses met sieraden in Antic Silver en Gold look, die elke outfit af maken. Natuurlijk komen de bekende ‘BY-BAR’ kleuren terug, zoals old pink, winter blue, soft grey en deep black en die worden dit seizoen aangevuld met mellow yellow en true blue. En net zoals de voorgaande collecties van BY-BAR collecties, is ook deze collectie niet aan trends onderhevig en kunnen ze meerdere seizoenen gedragen worden.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?