You are here: Home » Accessoires » Test; Carmen draadloze mini-stijltang, Straight to Go

Test; Carmen draadloze mini-stijltang, Straight to Go

geschreven door Constance
Carmen Straight to Go

HIj lag een tijdje geleden bij mij op de deurmat, de Carmen Straight to Go; ofwel een draadloze mini-stijltang. En dan is het altijd leuk als jezelf een beautygadget mag testen.

Carmen Straight to GoToen ik de Carmen Straight to Go uit de doos haalde, viel het (handige, kleine) formaat gelijk op en daardoor past ie in (bijna) elke tas. En ik heb zelf een hele mooie GHD haarstyler maar deze is net te groot om je handtas mee te nemen en dat geldt voor de draadloze Carmen Straight to Go absoluut niet. Je kunt de styler vergrendelen en opbergen in de bijgeleverde reisetui. En ondanks het kleine formaat kan je zelfs kiezen uit 3 temperaturen (140 C, 160 C en 180 C) en eenmaal opgeladen kan je ong. 25 minuten lang aan de slag. En hierdoor zie je er altijd piekfijn uit, en dat is momenteel met alle wind en regen wel heel erg prettig.

Ik ben de afgelopen dagen veel op pad geweest, naar verschillende presentaties en events, en bij aankomst kwam ik verwaaid aan, maar een kort bezoekje aan het damestoilet zag ik er weer perfect gestyled uit.
Carmen maat WP_20140212_19_12_38_Pro

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?