You are here: Home » Beauty » PUPA nieuwe make-up collectie, Paris Experience

PUPA nieuwe make-up collectie, Paris Experience

geschreven door Constance

Verfijnde weelderigheid, overweldigende luxe, pure en vurige kleuren. Dit zijn de elementen die de herfstcollectie van PUPA karakteriseren, in een geraffineerde en glamour make-up collectie: Paris Experience. Een reis naar de in barokstijl ingerichte verleidelijke paleizen van Parijs, met hun Boheemse ziel, gecombineerd met trends en stijlen uit verschillende decennia. Geïnterpreteerd met een moderne twist waarbij het accent ligt op diepe en volle kleuren en de make-up zit in een prachtige verpakking met gouden, roze en diep paarse tinten.

pupa-experience-eyeshadow

Paris Experience Vamp! Wet&Dry Eyeshadow geeft een heldere kleur af wanneer deze droog gebruikt wordt en een diepe kleur wanneer de oogschaduw nat wordt gebruikt. De lichte, zachte en ultrafijne textuur is super comfortabel en makkelijk te blenden. Het effect is een intense blik met diepe en opvallende kleuren gedurende de hele dag. Verkrijgbaar in vijf nieuwe
ultrageraffineerde kleuren: Gold, Deep Purple, Fucsia, Peacock en Lilac Grey.

pupa-experience-multiplay

Paris Experience Multiplay potlood is op 3 manieren te gebruiken; als kajal voor een intense kleur, als eyeliner voor een precieze en gedefinieerde lijn en als oogschaduw door de aangezette lijn te blenden met behulp van het handige sponsje. De romige textuur maakt het aanbrengen van het potlood zacht en gemakkelijk en is Long Lasting en in 2 kleuren, Deep Purple en Peacock, beide met een metallic finish.

pupa-experience-lashes

Paris Experience Vamp! Mascara Peacock is een mascara voor een overweldigend valse wimper effect in de kleur Peacock
blauw. De wimpers zijn voller, langer en sterker. Verleng de wimpers keer op keer voor een ongelofelijk volumineus effect. De Paris Experience Vamp! Mascara heeft een romige en extra rijke textuur en de speciale mix van verschillende soorten wax geven de wimpers een extra sterke structuur. Gebruik de mascara in zijn geheel op alle wimpers of op zijn Frans alleen over de puntjes of over de Vamp! Mascara Extra Black!

pupa paris experience lipstick

Paris Experience I’m Lipstick geeft je lippen een nieuwe heldere en diepe kleurdimensie met een ultrahelder effect. De lippen worden dankzij de lipstick perfect gedefinieerd. Een zachte, lichte en romige textuur die uitstekend op de lippen blijft zitten met een “ feather effect ”. De Paris Experience I’m Lipstick is verkrijgbaar in de kleuren Sweet Plum, Berry Violet en Hot Burgundy.

pupa poeder

Paris Experience Golden Infusion is een zijdezachte compacte poeder, verrijkt met ultra glanzende parels die het licht
weerkaatsen, geeft elke look de finishing touch voor een sophisticated uitstraling. Breng de Paris Experience Golden Infusion aan op alle ‘hoge’ punten van het gezicht voor een oplichtend effect. Subtiel geparfumeerd met geurnoten van vanille en citroenbloem, voor een luxe gevoel, in de kleur Pink Gold.

pupa nagellak

Lasting Color Gel is een speciale mix van Polymeren en dat zorgt voor nagels die glanzen en een volle kleur hebben met een glossy finish. Een formule die rijk is aan plastificerende bestand delen voor een dekkende kleur. Vanaf de eerste applicatie zorgt de hoge concentratie aan pigmenten in de lasting color gel voor een rijke kleur. De Lasting Color Gel is beschikbaar in de kleuren Deep Purple, Deep Blue, Pea cock, Lilac en Velvety Fucsia.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com