You are here: Home » Eten & koken » Mail & Win; BROS Butterscotch Limited Edition

Mail & Win; BROS Butterscotch Limited Edition

geschreven door Constance

BROS heeft goed nieuws voor liefhebbers van chocolade, want vanaf sinds vorige maand, heeft dit  oer-Hollandse merk een nieuwe, overheerlijke smaak in tabletvorm. Na maanden van onderzoek en proeven is er één uitverkoren: BROS Melk & Butterscotch. De lekkere smaak van luchtige melkchocolade is gecombineerd met de verrassende crunchy bite van butterscotch. BROS Melk & Butterscotch is smaak van het jaar 2014 en alleen dit jaar verkrijgbaar.

bros butterscotch

De limited edition BROS Melk & Butterscotch tabletten zijn handig te breken, zodat iedereen een stukje van deze nieuwe smaak kan proeven! Bovendien heeft ook deze nieuwe smaak van BROS Tablet het Nestle Cocoa Plan logo op de verpakking staan wat betekent dat de tabletten gemaakt zijn met duurzame UTZ gecertificeerde cacao, met oog voor de leefomstandigheden van de cacaoboer.

Wil jij kennis maken met de BROS Limited Edition Melk & Butterscotch? Shoppen.blogo.nl mag 5 x 2 tabletten weggeven! Je hoeft alleen maar deze vraag te beantwoorden; Hoeveel verschillende BROS chocolade smaken zijn er? Mail, voor 31 augustus as., het antwoord (met je naam en adresgegevens) naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. (En de prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?