You are here: Home » Eten & koken » Nieuwe Vita Juicer van Novis

Nieuwe Vita Juicer van Novis

geschreven door Constance

De SlowJuicer is niet meer weg te denken van menig aanrechtblad en in de sapbar. Het Zwitserse merk Novis heeft een nieuw model, met 3 patenten, bedacht en dit is een combinatie tussen een citruspers en een sapcentrifuge.

vita juicer

De Novis Vita Juicer perst snel een glas vers sinaasappelsap, met of zonder vruchtvlees, en verwerkt fruit en bladgroenten efficiënt tot vitaminerijk sap. Door het geavanceerde ontwerp waarin vernieuwde technieken zijn verwerkt blijven er maar liefst 20% meer voedingsstoffen en vitaminen behouden! Uniek is de nieuw ontwikkelde Vitatec functie, waardoor de citruspers en centrifuge samenwerken. Deze centrifugeert het vruchtvlees dat normaal in de zeef achterblijft, waardoor dezelfde hoeveelheid aan ingrediënten meer sap en voedingsstoffen oplevert. Naast het persen van citrusvruchten, verwerkt de Vita Juicer ook in een oogwenk harde en zachte fruitsoorten als appels, bananen en druiven. De invoeropening is extra breed, zodat groenten en fruit niet kleingesneden hoeven te worden om in te voeren. De motor past zijn snelheid automatisch aan de weerstand van de inhoud aan.

En alle onderdelen die met het sap in aanraking komen kunnen in de vaatwasmachine. De anders zo lastig te reinigen korf en zeef zijn daarbij gemakkelijk uiteen te halen. En de Vita Juicer is gemaakt van solide, recyclebare materialen en is volledig te reparen. De Novis Vita Juicer is er in de kleuren groen, blauw, rood, oranje, geel, wit, beige en zwart .

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?