You are here: Home » Beauty » Test; Gladskin Skin Irritation gel

Test; Gladskin Skin Irritation gel

geschreven door Constance

Testman heeft, net als ik, totaal geen last van huidirritatie alleen na het scheren wil hij nog wel eens last hebben van kleine bultjes in zijn nek; ofwel scheerirritatie. Het Nederlandse huidverzorgingsmerk Gladskin heeft voor dit probleem de huidgel ‘Skin Irritation’ ontwikkeld en richt zich specifiek op de bacterie die de meeste huidirritatie en ontstekingen veroorzaakt: de Staphylococcus aureus.

Gladskin-skin-irritation-gel

Scheerirritatie ontstaat vrijwel altijd door deze bacterie. Het bijzondere van Gladskin is dat het uitsluitend deze schadelijke bacteriën doodt maar daarbij de goede bacteriën, die essentieel zijn voor een gezonde huid, met rust laat. Maar natuurlijk helpt Skin Irritation niet alleen de heren met het scheerprobleem, want ook bij het scheren van de oksels, bikinilijn, benen kan je last krijgen van scheerirritatie; maw. roodheid, puistjes en bultjes, jeuk en een branderig gevoel.

Maw. Gladskin Skin Irritation helpt dames én heren bij van hun scheerirritaties af. Testman gaat de aankomende tijd de Gladskin Skin Irritation testen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?