You are here: Home » Beauty » CND gelnagellak, herfstcollectie 2014

CND gelnagellak, herfstcollectie 2014

geschreven door Constance

Het Amerikaanse CND, Creative Nail Design, heeft een nieuwe collectie lakken op de markt gebracht; de Modern Folklore collectie. Nu denk je misschien, CND, nooit van gehoord. Daarom zal ik eerst een korte uitleg geven over de 2 CND nagellakmerken; CND Shellac (beter bekend als gellak) en Vinylux.

folklore collectie

Vinylux is een nagellak voor thuisgebruik met het resultaat van een professioneel product. De unieke formule die een basecoat overbodig maakt, zorgt ervoor dat je thuis binnen no time met perfect gelakte nagels de deur uit kan. Eenmaal buiten blijft de topcoat, voorzien van ProLight technologie, uitharden waardoor de nagellak sterker en sterker wordt. Vinylux is een twee-stappen polish systeem bestaande uit Vinylux Weekly Polish (een colorcoat met een ingebouwde basecoat) en wordt gebruikt in combinatie met de speciale ‘Weekly Top Coat’ en deze topcoat hard dus verder uit in daglicht. De droogtijd is slechts 8,5 minuut. Ruim 30 van de Vinylux kleuren zijn identiek aan de CND Shellac tinten, waardoor je tijdens een vakantie makkelijk je CND Shellac behandeling kan bijwerken of dezelfde kleur simpel op
je teen nagels kan aanbrengen tijdens de warmere maanden.

Vinylux-topcoat

Het CND Shellac Systeem geeft je schitterende, hoogglans nagels in de mooiste fashionkleuren, wel twee weken lang. CND Shellac wordt aangebracht als een lak en is slijtvast als een gel. Deze professionele powerpolish is verwijderbaar in minuten zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. CND Shellac is een professioneel product dat in de salon wordt aangebracht. Droogtijd: Nadat de CND Shellac basecoat, colorcoat en topcoat zijn uitgehard in de CND UV lamp is de polish direct droog en hard.

De najaarslakken in de Moderne Folklore collectie bestaat uit een 6-tal kleuren (Locket Love, Fine Vermillion, Rose Brocade, Crimson Sash, Indigo Frock en Plum Paisley) en ze zijn verkrijgbaar in het CND Shellac Systeem en als Vinylux.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com