You are here: Home » Beauty » CATRICE herfst/winter 2014

CATRICE herfst/winter 2014

geschreven door Constance

Natuurlijk heeft de grote zus van essence, CATRICE, weer aantal nieuwigheden aan haar collectie toegevoegd, en ook hiervoor kan je vanaf augustus terecht bij Kruidvat en Trekpleister.
update catrice herfst winter 2014
CATRICE Absolute Eye Colour Mono Eyeshadow; Er worden 5 nieuwe tinten, geïnspireerd op de kleuren van de herfstmode zijn aan de collectie toegevoegd. Donkerpaars, elegant rosé goud, populair petrol en nachtblauw. Verkrijgbaar in mat, glinsterend of parelmoer en in totaal 24 prachtige kleuren.

Catrice-metallic oogschaduw
CATRICE Liquid Metal Eyeshadow; Liquid Metal Eyeshadows creëren een glans als van vloeibaar metaal op de oogleden. De 9 kleuren met een uniek chroomeffect worden gepresenteerd in een innovatief 3D-reliëf. Maximale pigmentatie, een zijdezachte textuur en intense kleur in een exclusieve zwarte verpakking. Nu ook verkrijgbaar in petrol en diepblauw.
CATRICE Velvet Matt Eyeshadow; Dankzij de zijdeachtige, hoog gepigmenteerde formule smelt de Velvet Matt Eyeshadow praktisch samen met de huid voor een stralende look. Verkrijgbaar in 6 kleuren, waaronder zacht parelbeige, grijs, groen en rijk aubergine.
CATRICE Kohl Kajal; Hiermee creëer je gemakkelijk een geheel eigen nauwkeurige stijl dankzij de zachte tip. Subtiel glinsterend, metallic of glanzend, alle effecten zijn mogelijk. Verkrijgbaar in 8 kleuren met als nieuwe tint petrol.
CATRICE Long Lasting Eye Pencil Waterproof; Langhoudend, waterproof, hoog gepigmenteerd, kleurintens en met verschillende effecten: Long Lasting Eye Pencil Waterproof laat je ogen spreken. Het potlood heeft een draaimechanisme voor de tip en het uiteinde bevat een puntenslijper. De nieuwe kleur is koningsblauw (8 kleuren).
CATRICE Multi Style Matt Eyeliner; De eyeliner heeft een innovatieve wigvormige vilten tip en afgeronde randen. Dankzij de unieke applicatorvorm kun je eenvoudig smalle en bredere lijntjes trekken. De matte, diepzwarte textuur blijft gedurende de hele dag prachtig zitten.
CATRICE Duo Eyeshadow Brush; Met deze brush creëer je veelzijdige oogmake-up looks met een subtiel kleurverloop. Breng de poederoogschaduw aan en meng eenvoudig en professioneel. Het langere uiteinde van de kwast is ideaal voor het royaal aanbrengen van oogschaduw, terwijl het kortere uiteinde het best gebruikt kan worden om oogschaduw nauwkeurig aan te brengen en te vervagen, incl. etui.

Catrice-mascara
CATRICE Lash Boost Lash Extension Fibres; Speciale vezels zorgen direct voor volume en een wimperverlengend effect. Breng je favoriete mascara aan en breng daar overheen, terwijl de textuur nog vochtig is. een laagje Lash Extension Fibres aan. Geef als laatste stap nog een laagje mascara aan de wimpers. Het resultaat: wimpers die nog meer volume en lengte hebben.
CATRICE Ultimate Lash Multimizer Volume Mascara WP ; Een mascara met een grote elastomeerborstel die meer mascara absorbeert en de wimpers separeert. Naast Black en Ultra Black nu ook verkrijgbaar in Waterproof.
CATRICE Lash Extension Volume Mascara; De nieuwe Lash Extension Volume Mascara wordt gekenmerkt door het bijzonder slanke vezelborsteltje dat moeiteloos elke individuele wimper bedekt met een diepzwarte textuur. Geïntegreerde vezels zorgen voor een wimperverlengend effect. Verkrijgbaar in zwart.

Catrice-Fall-2014-mascara

CATRICE Ultimate Shine Lip Colour; De romige, zachte textuur van Ultimate Shine Lip Colour smelt op de lippen en zorgt voor intensieve hydratatie, verzorging en glans. Nu verkrijgbaar in 2 nieuwe kleuren: donker rozenhout en stralend framboosroze (8 kleuren).
CATRICE Ultimate Shine Gel Lip Colour; De innovatieve Ultimate Shine Gel Lip Colour is een gloss met een lichte gelachtige textuur, anderzijds een superromige lipstick met medium dekking. Nu in de nieuwe kleuren macaron-roze en nude (7 kleuren).
CATRICE Ultimate Colour Lip Colour; De zachte en verzorgende textuur zorgt voor een prachtige finish. Nu verkrijgbaar in 3 nieuwe tinten: retro rood, snoepjesroze en Engelse roos (16 kleuren).
CATRICE Infinite Shine Lip Gloss; Dankzij de hydraterende formule garandeert Infinite Shine Lip Gloss verzorgde lippen zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Een nieuwe perziktint maakt de Infinte Shine collectie compleet met in totaal 10 kleuren.
CATRICE Pure Shine Colour Lip Balm; De romige, ultrazachte en hydraterende textuur verzorgt lippen en laat een glanzende liplook achter met een plezierige geur en ze zijn superhandig  dankzij het draaimechanisme. Nu verkrijgbaar in een nieuwe nude tint (7 kleuren).
CATRICE Tinted Lip Glow Balm; De tint varieert afhankelijk van de individuele pH-waarde van de huid op de lippen. Het resultaat is langhoudend, natuurlijk en 100% uniek. Hoe vaker de Tinted Lip Glow Balm aangebracht wordt, hoe intenser het resultaat. Eén kleur voor iedereen.

Catrice-Fall-2014-Lipssmoother
CATRICE Beautifying Lip Smoother; Dit is een aanvulling op elke natuurlijke make-up look: een subtiele kleur in pastelroze en zachte nude tinten met een glanzende finish zorgen voor een mooie, verzorgde look. De Lip Smoother egaliseert zichtbaar fijne lijntjes rond de lippen voor een egaal resultaat. De flock applicator en de praktische tube maken het concept rond. Verkrijgbaar in 3 tinten.
CATRICE Made To Stay Smoothing Lip Polish; Drie voordelen in één lipproduct: de kleurintensiteit van een lipstick, de lange houdbaarheid van een lipstain en de glans van een lipgloss. 6 kleuren waaronder één nieuwe tint, dankzij de zachte flock applicator is nauwkeurig aanbrengen snel en gemakkelijk. Het resultaat: unieke, briljante kleur die tot acht uur blijft zitten zonder de lippen uit te drogen.
CATRICE Longlasting Lip Pencil; De langhoudende waterproof textuur is zacht en zorgt voor een nauwkeurige applicatie. De potloden liggen comfortabel in de hand en kunnen moeiteloos worden geslepen wanneer dat nodig is. Er zijn 2 nieuwe kleuren, transparant nude en licht rozenhout, toegevoegd (12 kleuren).

CATRICE Nude Illusion Make-up; Dit is een lichte foundation met een optimale matterende dekking. Dankzij de zachte, lichtreflecterende pigmenten zorgt de foundation voor het gewenste soft focus effect en voor een gezonde teint. De formule is geweldig: hydraterend, langhoudend en met beschermende UVA- en UVB-filters. De finish: egaal en natuurlijk (vier tinten).
CATRICE 3 in 1 Skin Tone Adapting Make-up; Teint, verzorging en correctie. De innovatieve textuur met micro-ingekapselde pigmenten past zich perfect aan aan elke huidskleur en biedt een egale teint en hydraterende verzorging. Zodra de foundation in contact komt met de huid verandert de aanvankelijk zeer lichte en romige textuur in een foundation die zich aan de huidskleur aanpast met een mat effect. Verkrijgbaar in 2 varianten; licht en medium.
CATRICE All Matt Plus Shine Control Make-up; Deze make-up houdt ongewenste glans onder controle, matteert de teint en hydrateert de huid. De make-up is olievrij, houdt lang aan en biedt een perfecte dekking zodat kleine imperfecties van de huid verdwijnen. Lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een zijdezachte matte finish en een zuivere, frisse uitstraling (4 tinten)

Catrice-poederCATRICE Colour Correcting Mattifying Powder; Deze ultrafijne, zijdezachte matte poeder corrigeert en egaliseert onregelmatigheden, voor een stralende, gezonde finish met een natuurlijke matte look. De combinatie van vier verschillende kleuren maakt dit mogelijk: roze verfrist de vermoeide teint, paars geeft de doffe huid glans, groen neutraliseert roodheid en beige ondersteunt de natuurlijke huidtint. Verkrijgbaar in één variant voor alle huidtypen.
CATRICE All Matt Plus Shine Control Powder; De combinatie van een olievrije textuur en lichtreflecterende pigmenten zorgt voor een langdurige matte teint zonder een cakey effect te krijgen. De ultrafijne pigmenten laten zich gemakkelijk verdelen (in 4 tinten).
CATRICE Camouflage Cream; Deze crème heeft een langhoudende textuur die prachtig versmelt met de huid, voor onzichtbare correctie. Het egaliseert kleine onregelmatigheden en camoufleert pigmentvlekjes en rode adertjes. Deze efficiënte camouflagecrème biedt hoogwaardige dekking en kan worden gebruikt in combinatie met poeder voor een waterproof effect (3 tinten).
CATRICE Re-Touch Light – Reflecting Concealer; De ultieme romige, lichte concealer voor stralende ogen en een frisse uitstraling: lichtreflecterende pigmenten en een medium dekking gecombineerd met hydraterende ingrediënten verbergen donkere kringen onder de ogen en camoufleren andere kleine oneffenheden in een mum van tijd. De zachte textuur voelt prettig aan op de gevoelige huid rond de ogen (3 tinten).
CATRICE Cover Stick; Dankzij de hoge dekking is de Cover Stick ideaal voor het nauwkeurig verhullen van onzuiverheden of kleine onregelmatigheden van de huid (3 tinten).
CATRICE Defining Blush; De ultrafijne poeder blush met vitamine E zorgt voor een stralende, zijdezachte teint. Met de hoog gepigmenteerde poedertextuur van de Defining Blush, kun je jukbeenderen accentueren en gezichtscontouren definiëren voor een frisse look (6 kleuren).

Catrice millionCATRICE Luxury Lacquers Million Brilliance; Deze nagellakken hebben een intense glitterglans die bijzondere lichtreflecties op nagels creëren. Het lak verenigt een briljante structuur met een hoge dekking en unieke 3D deeltjes met prachtige effecten. De nagellak is nu verkrijgbaar in acht exclusieve kleuren, waaronder zilver, goud en lavendel, in een stijlvol, premium glazen potje.
Catrice-ombre topcoat
CATRICE Ombre Top Coat; Breng een pasteltint of lichte kleur nagellak aan en laat deze drogen. Breng vervolgens de nieuwe Ombre Top Coat aan. Na ieder laagje van deze top coat, wordt de kleur nagellak een tint donkerder. Laat de afzonderlijke lagen van de top coat altijd goed drogen voordat je het volgende laagje aanbrengt. Het kleurverloop is vooral zichtbaar wanneer elke nagel ernaast een tint donkerder is: wanneer je begint met de duim in de originele kleur, breng dan een laagje Ombre Top Coat aan op de wijsvinger, twee op de middelvinger en vier op de pink. De top coat droogt zeer snel en het effect is supertrendy. Werkt bijzonder goed met lichtere kleuren nagellak.
CATRICE Ultimate Nail Lacquer; Een reservoir kwastje en Gloss Booster technologie geven je nagels het ultieme gel effect. De slimme vezels absorberen de ideale hoeveelheid nagellak die nodig is voor het lakken van één nagel. Ultimate Nail Lacquer geeft een nauwkeurige, gecontroleerde en egale applicatie. Mono en duo chromen en glimmende metallics bieden een passende nagellook voor elke stijl. Nu in 9 nieuwe trendkleuren, waaronder pasteltinten in lavendel en roze en bijna-zwart tinten in donker taupe en grijs (totaal 32 kleuren).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com