You are here: Home » Beauty » essence herfst/winter collectie 2014, nagelspecial

essence herfst/winter collectie 2014, nagelspecial

geschreven door Constance

Ook op nagelgebied heeft essence weer heel veel nieuwigheden, en alles is vanaf half augustus as. te koop bij het Kruidvat en de Trekpleister.

nail_art

essence colour & go nail polish; Vanaf half augustus zullen er 13 nieuwe en trendy kleuren worden toegevoegd aan de colour & go collectie, van pastelgeel tot helder oranje en van rood tot zachtroze en lila. Met een coole suède finish in denim blauw, een mat roze effect en twee nude kleuren met een satijn look. Ook de lakjes met hoogglans gel-finish hebben een extreem korte droogtijd (totaal 48 trendy kleuren).

essence-Colour-Go-Nail-Polish
essence effect nail polish; Vibrerende veertjes, twinkelende bling bling, galactische flakes, holograms en feestjuweeltjes, ofwel nieuwe effecten in trendy kleuren als rood, roze, smaragdgroen en goud zullen de harten van alle fashionista’s harder laten kloppen. De nagellakken zijn gemakkelijk aan te brengen, hebben een hoge dekking en garanderen 3D manicures. Verkrijgbaar in tien nieuwe kleuren waardoor er nu 21 kleuren met zes verschillende effecten te koop zijn.

essence-Effect-Nail-Polish

essence nail art hello foils! transfer solution & transfer foils; Dit is echt geheel nieuws want deze folies geven je nagels de coolste graffiti stijlen met verschillende effecten – holografisch, metallic
en blingbling. Zo werkt het: breng de transfer solution aan op je nagels en wacht 80-90 seconden. Verwijder de beschermlaag van de folie en druk de folie met de glanzende kant op je nagels.Verwijder na enkele seconden de folie en verzegel het resultaat met een top coat – klaar! Herhaal de stappen voor elke nagel. De transfer foils zijn er in drie versies.
essence nail art 3in1 magic magnets; Er is nu een nieuwe 3in1 versie! Met deze magneet kun je maar liefst drie verschillende dessins creëren op je nagels. Zo werkt het: selecteer één van de drie mogelijkheden en breng de spacer in de gewenste positie. Houd de magneet vijftien seconden boven de zojuist aangebrachte en nog natte magnetics top coat en je gekozen design is klaar: schattige hartjes, coole golven, crazy cirkels, funky ruitjes en zigzag designs (2 versies).
essence nail art sparkle sand top coat; Deze top coat geeft je nagels een zandeffect.  Breng je favoriete nagellak aan en laat deze drogen om vervolgens de sand top coat aan te brengen. Voor elke kleur is ernu een licht matte, fantastische 3D structuur met zanddeeltjes mogelijk.
essence nail art hot’n cold top coat; Uniek en innovatief want dit is de eerste topcoat die verandert van kleur door verandering van omgevingstemperatuur. Het werkt zo: breng de hot’n cold topcoat aan op een licht gekleurde basis nagellak. De topper kleurt blauw wanneer deze buiten kouder wordt en binnen, waar het warm is, kleurt de topper weer transparant zodat de originele lichte basiskleur zichtbaar is.
essence nail art stickers; Er zijn in vijf nieuwe dessins met supertrendy effecten zoals Bling bling, holografische strepen, neon, glow in the dark of kleuren die door de temperatuur veranderen (9 verschillende dessins).
essence effect nails; Hiermee geef je je nagels spannende 3D effecten. Dit najaar zijn dat neon glitters en unieke glow in the dark parels. De potjes met praktische dekseltjes maken het aanbrengen extra gemakkelijk. Besprenkel de effect nails op de nog vochtige nagellak en je bent klaar. Een kleine tip: strooi de effect nails in het dekseltje en dip je nagel daarin (8 verschillende texturen en kleuren).
essence GLOW in the night click & go nails; De click & go nagels met een French manicure look zijn nu verkrijgbaar in een glow in the dark versie. Twaalf zelfklevende kunstnagels voor een profi French look die ook nog eens licht geven in het donker! Kies simpelweg je gewenste grootte, plak op je nagel en druk goed aan. Klaar is kees en dat wel drie dagen lang.

essence-Gel-Nails-At-Home-French-Manicure-Tip-Stickers

essence gel-look plumping top coat; Gel-look nagels met een hoogglans gel finish zijn nog steeds razend populair. De nieuwe textuur van deze top coat maakt de nagels zichtbaar egaler, biedt een extreme glans en beschermt tegen alle dagelijkse invloeden van buitenaf. Voor een
professioneel gel effect!
essence studio nails all in one complete care; Dit is een echt all-in-one product want als basecoat en ridge filler bereid je je nagels ermee voor op een gekleurde lak. De speciale formule met druivenpitolie kan ook worden gebruikt als een top coat met een hoogglans finish die een langhoudende kleur garandeert.
essence studio nails jelly pearls hydrating gel; De voedende verzorgingsgel met een fruitige geur herstelt gestreste nagels. Masseer de voedende nagelverzorgingsgel met pro-vitamine B5 in en de amandelolie komt vrij uit de pareltjes in de gel. Deze geweldige gel wordt snel geabsorbeerd door de nagels en laat geen vettig laagje achter.
essence creative tip guide; Vanaf augustus kan je je vingertoppen decoreren met een talloze dessins. Als aanvulling op de populaire French manicure sjablonen biedt essence nu ook nieuwe tip guides met hartjes, engelvleugeltjes en maantjes. Ze zijn supergemakkelijk aan te
brengen en super inspirerend voor creatieve nagelstylistes.

essence-Studio-Nails-Nail-Cuticle-Brush-Gel-Nails-At-Home-Cleansing-Sponge

essence gel nails at home; Vanaf augustus wordt deze populaire collectie uitgebreid met innovatieve 2in1 producten voor een nog eenvoudiger te behalen extra snel resultaat.
essence gel nails at home cleansing sponge; Dit sponsje is een perfect alternatief voor
wattenschijfjes! Het zachte synthetische materiaal is ideaal voor het reinigen van je nagels met de 2in1 primer & cleanser en voor het verwijderen van gelrestjes. Geen irritante katoenvezels meer op je gel manicure! De cleansing sponge is geschikt om te wassen en is herbruikbaar.
essence gel nails at home 2in1 primer & cleanser; De primer en cleanser zijn nu verenigd in één
duoproduct.Voordat je de gel manicure aanbrengt, gebruik je de 2in1 primer & cleanser met de cleansing sponge om je nagels optimaal voor te bereiden op een langhoudende manicure en ze
grondig te reinigen. De 2in1 primer & cleanser kun je ook gebruiken om gelrestjes te verwijderen.
essence gel nails at home 2in1 french peel off gel base & top coat; Een French gel manicure was nog nooit zo snel en makkelijk aan te brengen. Breng simpelweg een dikke, gelijkmatige laag aan op je hele nagel met de 2in1 french peel off gel base & top coat en laat deze gedurende 10 seconden uitharden onder de mini LED lamp. Herhaal deze stap voor elke
nagel. Verwijder vervolgens gelrestjes van je nagel met de cleansing sponge, gedrenkt in de 2in1 primer & cleanser en je nagels zijn prachtig rosé nude en klaar!
essence gel nails at home 2in1 clear peel off gel base top coat; 2in1 deze clear peel off gel base en de top coat zijn nu verkrijgbaar als één product! Om te beginnen breng je een rijke en gladde laag aan op je gehele nagel met de 2in1 clear peel off gel base & top coat en laat deze 10 seconden onder de mini LED lamp uitharden. Herhaal deze stap voor elke nagel. Verwijder vervolgens gel restjes van je nagels met de cleansing sponge gedrenkt in de 2in1 primer & cleanser. Lak je nagels met je favoriete essence colour & go nagellak en laat ze compleet drogen (niet onder de lamp) voordat je verder gaat met de volgende stap. Bedek je nagels met de 2in1 peel off gel base & top coat en laat deze wederom uitharden onder de mini LED lamp. Verwijder de gel restjes daarna met de 2in1 primer & cleanser en je professionele gel nagel
kleurlook is klaar!

essence-Gel-Nails-At-Home-French-Manicure-Tip-Stickers
essence gel nails at home french manicure tip stickers; Met de nieuwe french manicure tip stickers kun je elke nagel in een oogwenk omtoveren in de klassieke French style! De
gemakkelijkste manier om je nagels trendy tips in natuurlijk wit te geven en ze zijn supergemakkelijk te verwijderen. Een set bevat 40 tips en een mini nagelvijl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com