You are here: Home » Accessoires » Stopcontact met usb aansluiting

Stopcontact met usb aansluiting

geschreven door Constance

Waarschijnlijk komt dit je bekend voor, in alle stopcontacten zitten stekkers voor je verlichting, tv, stereo, elektrische tandenborstel en ga zo maar door. En dan moet je smartphone en tablet ook nog worden opgeladen.

busch jaeger stopcontact met usb

Bij ons thuis is het vaak een gevecht om een leeg stopcontact en daarom vind ik de speciale Busch Jaeger wandcontactdoos met ingebouwde usb lader ideaal. Want met speciale stopcontact kan je overal in je huis of appartement je smartphone, tablet of foto opgeladen en nog een voordeel, behoort het zoeken naar USB-stekkers tot het verleden. En dit stopcontact is te combineren met een aantal andere modellen/series van Busch Jaeger.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?