You are here: Home » Beauty » KMS California haarproducten

KMS California haarproducten

geschreven door Constance

KMS California is hét merk voor iedereen, die buiten de lijnen durft te kleuren. Alleen al bij het zien van de verpakking, in felle kleuren, begrijp je dat dit niet zomaar haarverzorgingsproducten zijn.

kms california

Welk type haar je ook hebt en welke stijl je ook wilt creëren, KMS biedt je de juiste producten voor de verzorging en styling. Waarbij het merk altijd alert inspeelt op nieuwe trends en ontwikkelingen. Nu bijvoorbeeld de krul- en stijltang niet meer zijn weg te denken in het dagelijkse stylingritueel, is het belangrijk om het haar te beschermen tegen de hitte. De nieuwe KMS FREESHAPE 2-in-1 styling + finishing is hiervoor ideaal. Deze spray gebruik je in droog haar om het te straightenen of juist te krullen. Dankzij de hitteprotectie verminder je beschadigingen en breuk. Ook zo’n topper om het haar tussendoor te restylen is KMS HAIRPLAY playable texture: een revolutionair, nieuw stylingproduct waarmee je textuur opbouwt waar je maar wilt en wanneer je maar wilt, zonder dat het plakkerig aanvoelt. Je kan het gebruiken in vochtig haar voor meer effect of in droog haar om textuur toe te voegen en je stijl te vormen.

KMS California is verkrijgbaar bij geselecteerde kapsalons.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com