You are here: Home » Gadget nieuws » SUPPEN nieuwe stijl

SUPPEN nieuwe stijl

geschreven door Constance

SUPPEN (Stand Up Paddling) is een watersport waarbij je jezelf staand op een SUP board (grote surfplank) voortbeweegt met een peddel. Of je nou in een stad met grachten woont, of in een dorp met een sloot, meer of rivier: SUPPEN kan altijd en overal waar water is.

suppen

En met de Aero SUP wordt het helemaal een makkelijk verhaal; deze opblaasbare SUP kun je compact meenemen in een tas en is vervolgens, met behulp van een pomp, binnen enkele minuten (keihard) opgeblazen. Een SUP board is minimaal drie meter lang waardoor de ligging zeer stabiel is en iedereen het dus ook makkelijk kan leren. Naast een leuke recreatieve bezigheid is SUPPEN ook de ideale work out om de armen, benen en torso te trainen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com