You are here: Home » Accessoires » Freitag introduceert nieuwe iPhone case; de F332 FOLDER

Freitag introduceert nieuwe iPhone case; de F332 FOLDER

geschreven door Constance

Een echte vriend blijft je altijd trouw, zorgt voor je en geeft je tegelijkertijd alle vrijheid. Precies zo beschermt en ondersteunt het innovatieve FREITAG mapje van zeildoek je iPhone: dankzij de sluiting  die bedekt is met een stukje binnenband van een fiets, blijft het mapje stevig om je smartphone zitten en komen er geen krassen op.

freitag

Het biedt bescherming en geeft je tegelijkertijd alle ruimte om de functies van je smartphone te gebruiken, zoals direct opnemen als je wordt gebeld, snel foto’s maken, stiekem twitteren onder het eten en handsfree (video)chatten, inclusief gebaren. En elke F332 FOLDER is uniek en enig in zijn soort.

F332 FOLDER for iPhone® 5/5s is er in in effen kleuren of met print, de stalen sluiting is bedekt met een stukje  binnenband van een fiets en houdt de iPhone stevig op zijn plaats en kan in een fractie van een seconde worden geopend (na enige oefening) en is eenvoudig te sluiten dankzij de magneet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com