You are here: Home » Shoppen » Vondelpark festival

Vondelpark festival

geschreven door Constance

As zaterdag, 14 juni as., viert het Vondelpark haar 150-jarig jubileum. En dit mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Speciaal voor deze bijzondere verjaardag staat het Vondelpark in het teken van het Vondelpark Festival en daarvan kan iedereen, jong en oud, van genieten.

vondelpark

Zo zijn er as. zaterdag oa. klassieke concerten op het bordes van het VondelCS, is er de grootste picknick van Nederland en is er ook een enorm speelterrein met optredens en spelletjes en kunnen de kinderen taarten bakken.

Het Openluchttheater programmeert een speciaal Vondelpark Festival concert en er zijn rondleidingen door de natuur van het park. Daarnaast is er een Silent Disco, een bbq, een serie lezingen en diverse andere culturele activiteiten. Voor sporters is er een bootcamp en is er ook voor de honden een speciaal parcours.

Het Vondelpark Festival begint om 12:00 uur en eindigt om 24:00 uur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com