You are here: Home » Accessoires » HTC One M8 Dot case

HTC One M8 Dot case

geschreven door Constance

Vorige maand hebben jullie mijn ervaringen met de HTC One M8 kunnen lezen. (Als je deze review gemist hebt, kijk dan even hier.)

htc one m8 dot view case

Intussen heeft Testman de HTC One M8 in gebruik genomen en hij had gelijk zijn oog laten vallen op de officiële HTC One M8 Dot View Case. Deze case geeft de voor- en achterkant van de M8 volledige bescherming maar je kunt nog steeds, door de kleine gaatjes, alle notificaties zien. De voorkant van de Dot View Case heeft nl. tientallen kleine gaatjes en daardoor kan je meekijken, zonder dat je de klep hoeft open te klappen, wie er gebeld heeft of wie je een mail heeft gestuurd. Ook kan je alle andere knoppen gewoon blijven gebruiken.

Testman krijgt vandaag de HTC One M8 Dot View Case thuis en hij zal binnenkort zijn ervaringen melden met dit bijzondere hoesje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com