You are here: Home » Accessoires » Vaderdag cadeautip; Jawbone producten

Vaderdag cadeautip; Jawbone producten

geschreven door Constance

Jawbone heeft een aantal hele leuke Vaderdag cadeaus in haar assortiment zitten, zoals de UP24, de MINI JAMBOX en tenslotte headset ERA. Dus eigenlijk voor elke vader zit er wel het perfecte cadeau bij.
up24
De UP24 (in april jl. door mij getest) is speciaal bedoeld voor elke man die bij wil houden hoeveel hij beweegt, eet en slaapt. En meten is weten, en met de informatie van de app (Apple en Android) is het heel eenvoudig om gezonder te gaan leven. De UP24 komt in verschillende kleuren, zoals persimmon, stoer onyx en fris lemon lime.

era

Is je vader een echte multitasker of regelmatig onderweg? Met Jawbone’s ERA bluetooth headset wordt het hem nog makkelijker gemaakt. Je kunt comfortabel bellen, gebruik maken van Siri of Google Now en naar muziek luisteren. De makers van ERA hebben NoiseAssassin technologie toegevoegd, die achtergrondgeluid filtert en stemgeluid versterkt. Zo kan je vader (of man) alle gesprekken helder verstaan en beantwoorden.
jambox
Tenslotte is er voor alle muziekliefhebbers de MINI JAMBOX, en dit is een kleine Bluetooth speaker die niet alleen geschikt is voor het beluisteren van muziek maar je kunt met de MINI JAMBOX ook telefoneren of Skype gesprekken mee kan voeren. Hij is gemaakt uit 1 stuk aluminium, heeft een strak design en is er in verschillende kleuren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?