You are here: Home » Beauty » Test; AVEDA Smooth Infusion producten

Test; AVEDA Smooth Infusion producten

geschreven door Constance

Gisteren heb ik van AVEDA een heerlijke haarbehandeling gehad met een aantal producten uit de nieuwe AVEDA Smooth Infusion lijn. De AVEDA Smooth Infusion serie is bedoeld voor iedereen die graag natuurlijk, mooi, glanzend, pluisvrij steil haar wil hebben of je nu krullen, slag of al steil haar hebt. Mijn (dunne, fijne, futloze en pluis)haar zat na de behandeling werkelijk fantastisch en omdat ik natuurlijk erg benieuwd ben of dit mijzelf ook lukt ga ik met alle producten aan de slag.

hair-product-smooth-infusion

Er zijn natuurlijk al heel veel verschillende manier om steil haar te creëren zoals een stijltang, kreatine of andere chemische behandelingen maar deze hebben allemaal als nadeel dat je je haar beschadigt. En dat is niet het geval met de Smooth Infusion producten want deze leggen een onzichtbaar laagje om je haar heen en elke keer dat je de producten gebruikt worden krullen en slagen losgemaakt en word je haar steeds steiler. En niet alleen worden je haren steiler maar ook zorgt het Tapioca zetmeel en maïs ervoor dat je haar niet gaat pluizen en pluizig haar is iets dat heel veel voorkomt in ons Nederlandse klimaat.

De AVEDA Smooth Infusion lijn bestaat uit een 5-tal producten; een shampoo & conditioner en deze kan je dagelijks gebruiken. Ze zorgen voor schoon haar, dat zacht aanvoelt en ze gaan ook pluishaar tegen. De Style-Prep Smoother beschermt je haar tot 12-uur lang tegen vocht en legt de basis voor glad en steil haar en is de perfecte voorbereiding voor iedereen die dagelijks met een stylingtool werkt. De Glossing Straightener gebruik je na de shampoo, conditioner en de style-prep smoother en hiermee word je haar nog steiler en krijgt je haar een mooie glans en ook hiermee geef je je haar een bescherming als je een stijltang of föhn gebruikt. Dit product is geschikt voor golvend tot licht krullend haar. Naturally Straight is het allernieuwste product en dit is een lichte crème die krullen losser maakt en als resultaat heeft dat je haar steeds steiler wordt. Ook zorgt deze crème ervoor dat pluishaar (bijv. door vocht) verleden tijd is.

smooth infusion

De producten hebben een heerlijk frisse geur met oa. bergamot, palmarosa, Turkse Roos en Australisch Sandelhout. Dit Sandelhout wordt wild geoost, in West Australië, door de Aboriginals. AVEDA ondersteunt hiermee deze lokale gemeenschap en delen zij mee in de opbrengsten en krijgen zij een stabiele economische basis en worden duurzame landbouwpraktijken ondersteunt. En ook zijn, zoals we gewend zijn van AVEDA, deze verpakkingen gemaakt van minimaal 59% gerecycled plastic en 41% bioplastic (duurzaam en recyclebaar suikerriet ethanol).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?