You are here: Home » Gadget nieuws » Lancering Nokia Lumia 930

Lancering Nokia Lumia 930

geschreven door Constance

Gisterenavond is aan de pers de nieuwe Nokia Lumia 930 geïntroduceerd. Vanaf begin juli ligt de Nokia Lumia 930 in de winkels en deze nieuwe Windows Phone 8.1 is alweer het 16 Lumia model sinds 2011.

nokia lumia 930 overzicht

De Lumia 930 heeft een 20 mp PureView-camera met Zeiss lenzen, een 5-inch ClearBlack-OLED scherm en een krachtige quadcore processor. En deze processor levert het maximale voor de  apps, games, internet en Microsoft-diensten zoals OneDrive cloudopslag en Microsoft Office.

Je kunt niet alleen hele mooie foto’s maken met de Lumia 930 maar ook krijg je perfect geluid bij video-opnames doordat dit toestel 4 microfoons heeft met Rich Recording met surround sound. En dit zorgt ervoor dat je tot 140 dB zonder enige vervorming kan opnemen, dus ideaal tijdens een live concert.

lumia_930_group_nl

Het 5-inch scherm is ook perfect te bekijken in de felle zon, dus kan je gewoon blijven mailen, WhatAppen of gamen. En ook zit op de Lumia 930 standaard Here Maps, waarmee je altijd en overal (zonder dat je data gebruikt) je eigen navigatie bij je hebt, in 72 landen van de wereld.

De Nokia Lumia 930 is er in het zwart en wit, maar speciaal voor iedereen die van kleur houdt, ook in oranje en groen. En ook deze Lumia 930 heeft de mogelijkheid om draadloos op te laden en heeft een intern (niet uitbreidbaar geheugen) van 32 GB. In de doos zit een USB-oplader maar geen headset.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?