You are here: Home » Beauty » Test; Zijde kussensloop van Silk Avenue

Test; Zijde kussensloop van Silk Avenue

geschreven door Constance

Een ander product dat ik de afgelopen weken heb getest is het zijde kussensloop van Silk Avenue by Silk Haven. Zoals ik al in eerste artikel meldde is zijde een wonderbaarlijk natuurproduct.

silk avenue

Volgens Silk Haven krijg je minder slaaprimpels als je kussensloop van zijde is en ik moet eerlijk zeggen daar heb ik weinig last van en ik merk ook geen verschil. Maar dat kan natuurlijk ook komen doordat ik ook regelmatig op mijn rug slaap.

Want ik wel merk is dat mijn haar ’s ochtends nog prima in model zit en ook dat het veel minder ‘vettig’ aanvoelt en er ook minder vet uitziet. En zodra ik weer op een ‘normaal’ kussensloop had geslapen was mijn haar, na 1 nacht slapen, weer even slap en vet.

Een ander voordeel is dat een zijde kussensloop, tijdens warme klamme nachten, lekkere koel aan blijft voelen, en dat is deze week extra welkom.

Conclusie; Ik vind het zijden kussensloop van Silk Avenue by Silk Haven een fijn product waarop ik heerlijk slaap en de bijkomende voordelen, zoals minder rimpels en het feit dat je haar nog goed zit, zijn erg fijne extraatjes. Dus ik ben om.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Frannie 23 september 2015 - 18:21

Ik ben op het punt en de leeftijd gekomen dat ik wel last begin te krijgen van die slaapvouwen en ze net wat langer aanhouden dan voorheen. Tamelijk verontrustend vond ik zelf. Ik heb ook een zijden kussensloop aangeschaft en sindsdien heb ik echt het idee minder slaaprimpels te hebben in de ochtend. Nu kan ik weer fijn slapen en fijn wakker worden 😉

Reageer

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?