You are here: Home » Beauty » Moederdag Tip; Estée Lauder Pleasures Moederdagset

Moederdag Tip; Estée Lauder Pleasures Moederdagset

geschreven door Constance

Speciaal voor de moeders van de hele wereld, heeft Estée Lauder ook dit jaar een heerlijke Moederdagset. Ideaal om je moeder, vrouw, vriendin of minnares te verrassen en extra in het zonnetje te zetten.

PleasuresSpringBoutique_Coop_S14 lowres

In het tasje zit een Pleasures eau de parfum en een body lotion en deze set is een limited edition. Estée Lauder pleasures is een frisse bloemige geur met een melange van lelies, pioenen en jasmijn en essence van exotische roze peper zorgt voor een tintelende toets. De body lotion zorgt voor hydratatie en een gladde en zijdezachte huid!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?