You are here: Home » Beauty » Summer proof met Detox Delight!

Summer proof met Detox Delight!

geschreven door Constance

Wil je snel en gemakkelijk nieuwe energie krijgen, je huid laten stralen en ook je goed voelen in bikini. Dat kan met Detox Delight want zij hebben nu een speciale zomerse detoxkuur.

juice delight

De Detox Delight zomercollectie is lichter en frivoler van smaak dan de winterversie, dus geen winterse boerenkool, maar alleen seizoensgebonden producten zoals aardbeien, frambozen, en watermeloen.

beautyshots

En de nieuwe beautyshots van Detox Delight vormen een perfecte ondersteuning tijdens het Detox Delight programma.
Ze worden uitgebracht in drie verschillende varianten:
– LIQUID SUNSHINE: 100% tarwegras. Geeft energie en bevordert de stofwisseling, verjongt de huid en verscherpt de geest.
– SUMMER GLOW: beta-caroteen shot op basis van wortelen en acai besssen. Stimuleert de aanmaak van vitamine A, ook wel gekend als retinol, voor een gezonde strakke huid.
– DETOX BOOST: super shot op basis van spirulina & kokoswater. Spirulina is een onuitputtelijk bron aan voedingsstoffen en het enige superfood waarvoor het woord “super” een understatement is.

Verder hebben alle Detox Delight flesjes een nieuwe look gekregen en op de etiketten staan nu leuke quotes: “Make today beautiful”, “We like it raw”, “Ready. Steady. Glow.”, “You are pHabulous” en “We like it hot”. Zo word je extra gestimuleerd om aan je nieuwe flesje te beginnen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com