You are here: Home » Accessoires » Test; Case Logic Berkeley laptoprugzak

Test; Case Logic Berkeley laptoprugzak

geschreven door Constance

Testman en ik hebben een aantal dagen op Ibiza vertoefd en tijdens onze tripjes worden onze 2 Noorse Boskatten altijd goed verzorgd, geaaid en geknuffeld door onze 12-jarige poezenoppas L. Zij woont een paar huizen bij ons vandaan en is dol op katten.

berkeley voorkant

Testoppas heeft van mij de Case Logic Berkeley laptoprugzak gekregen om te testen, want zij gebruikt altijd een rugzak naar school, maar ook voor slaapfeestjes bij vriendinnetjes en naar haar sportclub.

Afgelopen weekend heeft ze mij een uitgebreid verslag gedaan over de Case Logic Berkeley laptoprugzak. Allereerst is ie mee geweest naar een familie trip (Paasweekend) en tot haar grote verbazing paste alle spullen(kleding, schoenen en laptop) in de Berkeley. Zij vond ook dat ie zoveel lekkere grote vakken had die gemakkelijk open geritst konden worden.

berkeley

Op de achterkant van de Berkeley zit een klein ‘geheim’ vakje, waarin je je portemonnee (of andere waardevolle spullen) in kan doen, en dat vond zij ook heel fijn want als je de rugzak op je rug draagt kan niemand erbij.

Testoppas heeft de Berkeley ook meegenomen tijdens een wandeling, en doordat de schouderbanden lekker stevig zijn draagt ie ook heel prettig en kunnen de schouderbanden ook vastgegespt worden over de borst (dmv. de afneembare strap). En ook vond zij het heel handig dat er aan de zijkant een vakje zit voor een flesje water.

berkeley watervak

Ook op de fiets blijft ie goed op de rug zitten en doordat de Berkeley veel vakjes heeft (oa. een pennenvak) hoef je niet te graaien want alles is keurig opgeborgen. En de handgrepen aan de boven- en onderkant zorgen ervoor dat ie op verschillende manieren gedragen en opgepakt kan worden en door het speciale laptopvak hoefde ze niet bang te zijn dat deze kapot gaat of beschadigd.

Conclusie; de Case Logic Berkeley laptoptas is een stevige, handige maar tevens ook leuke rugzak die je laptop veilig vervoert maar door de verschillende extra handigheidjes (het vakje voor het flesje water, het kleine vakje op de rug en de afneembare borstband) is ie op nog veel meer manieren te gebruiken dan alleen naar school of college.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?