You are here: Home » Gadget nieuws » LG introduceert de LG G2 mini

LG introduceert de LG G2 mini

geschreven door Constance

Ga je verschillende festivals bezoeken en wil je een nieuwe smartphone die ook festival-proof is? Speciaal voor dit doel heeft LG de, zeer voordelige, LG G2 mini gelanceerd.

lg g2 mini

Wat maakt de G2 mini (in wit of zwart) tot de ultieme festival smartphone? Je hebt met de G2 mini geen accu stress want de accu (2.440Ah) heeft een extra lange levensduur en past ie perfect in je broekzak. Natuurlijk kan je met de G2 goede foto’s maken, of een grappige selfie en door de de slim geplaatste back button wordt je geholpen met het maken van selfies zonder vingers in beeld: een simpele druk op de knop op de achterkant staat garant voor perfecte selfies (en ‘gewone’ foto’s of video’s).

De G2 mini is uitgerust met de handige ‘Knock Code’ functie. Hiermee kun je heel simpel, in één beweging je smartphone ontgrendelen en activeren. Je tikt in een zelfgekozen patroon je code in vier onzichtbare kwadranten. De G2 mini herkent jouw specifieke patroon en is meteen klaar voor gebruik. Er is geen PIN meer nodig om de smartphone te beveiligen! Voor het patroon kun je kiezen tussen twee tot acht aanrakingen, waardoor er in totaal meer dan 80.000 combinaties mogelijk zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com