You are here: Home » Eten & koken » Moederdag Tip; DE koffiezetapparaat in hippe kleuren

Moederdag Tip; DE koffiezetapparaat in hippe kleuren

geschreven door Constance

Speciaal voor alle moeders die van ‘slow’ koffie houden en niks willen weten van espressoapparaten heeft DE haar retro model koffiezetapparaat (Excellent 10SN) nu in 10 hippe en trendy kleuren uitgebracht.

de koffiezetapparaat

Koffiezetapparaat DE Excellent 10SN heeft de gepatenteerde mengpijp zorgt voor een optimale en evenwichtige smaakverdeling van de koffie en gescheiden warmtebronnen: het brouwsysteem en het warmhoudplaatje kennen ieder een optimale, functie-specifieke temperatuur. Dit garandeert een optimale smaakontwikkeling van je filterkoffie

Speciaal voor iedereen die van ‘hete’ koffie houdt is er de extra heet knop en je kan per keer een kan voor max. 10 koppen zetten, minder kan natuurlijk ook dmv. de capaciteitsindicatie. Koffiezetten zonder te morsen dankzij het ingebouwde antidrupmechanisme

De kleuren zijn wit, roze, oranje, rood, blauw, grijs, groen, paars, geel en zilver.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com