You are here: Home » Fashion » Marks & Spencer Shapewear

Marks & Spencer Shapewear

geschreven door Constance

Het Engelse warenhuis Marks & Spencer heeft een nieuwe shapewear lijn; de Sleek & Sculpt Shapewear collectie.

article

De Sleek & Sculpt collectie is gemaakt van ultrafijne, dunne en naadloze stof, waardoor het heerlijk comfortabel draagt, ook in de zomer. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar (body, slip en jurk), die onzichtbaar zijn onder ieder kledingstuk. Dus heb je geen zin of tijd voor de sportschool dan helpt deze shapewear je een handje. De collectie is online te koop of bij de winkel in Den Haag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?