You are here: Home » Fashion » Lorna Jane fitnesskleding

Lorna Jane fitnesskleding

geschreven door Constance

Het Australische damesfitnessmerk Lorna Jane komt naar Nederland (eindelijk na 25 jaar). Lorna Jane is een combinatie van fitness & fashion; maw. je gaat stylish en fashionable naar de gym.

UNIQUELY-BY-LORNA-JANE-2

Een garderobe die bruist van energie, vitaliteit en style favorites. Dat was de missie die Lorna Jane Clarkson zich 25 jaar geleden stelde toen zij haar eerste active wear ontwierp. Haar Move, Nourish en Believe filosofie staat voor een gezonde lifestyle gecombineerd met een passie voor fashion. Het merk combineert sportkleding met fashion, ontworpen voor vrouwen en door vrouwen en Lorna Jane is ervan overtuigd dat wanneer je er goed uitziet, je vanzelf zin krijgt om in beweging te komen. Of je nu op de loopband staat in de sportschool of op een lazy zondag erop uit gaat met vriendinnen. Er goed uit willen zien willen we allemaal, waar we ook zijn.

Lorna Jane (2)

De uitgebreide collectie wordt bijna wekelijks aangevuld met de nieuwste trendcollecties. Eindeloos combineren, en elke keer weer een nieuwe frisse look; bright colored sport BH’s, bomber jacks met trendy flower- of animalprints, tanks en sweat pants. De collectie bestaat uit zowel sport- als lifestylekleding en nu is er geen enkele reden meer te bedenken om niet stijlvol gekleed naar de sportschool of yoga te gaan, een stevige wandeling te maken of lekker te ontspannen.

Alle kleding is gemaakt van het gepatenteerde LJ Excel en dit materiaal is heel sterk en houd je koel en droog.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?