You are here: Home » Accessoires » Native Union GRIPSTER Wrap, case voor iPad

Native Union GRIPSTER Wrap, case voor iPad

geschreven door Constance

De GRIPSTER Wrap van Native Union (bekroond met Red Dot Award) is een multifunctionele case met handgreep, standaard, cover en hengsel. Zo kan de iPad comfortabel worden vastgehouden, als stand worden gebruikt, worden opgehangen of worden meegedragen.

gripster

Het hengsel kan tot 360 graden worden gedraaid en in acht verschillende standen worden vastgezet. Bovendien wordt de iPad ook nog eens beschermd met de geïntegreerde en flexibele cover. Met zijn slanke en lichtgewichte design is de GRIPSTER Wrap perfect voor in huis, op kantoor en voor onderweg.

Voor alle typen iPad is er een GRIPSTER Wrap te koop.

gripster hand stand gripster

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?