You are here: Home » Shoppen » Nieuwe lipproducten van Max Factor

Nieuwe lipproducten van Max Factor

geschreven door Constance

Behalve een nieuwe mascara en oogpotloden heeft Max Factor ook 2 nieuwe lipproducten gelanceerd.

Max-Factor-Colour-Elixir-Gloss

Allereerst de Max Factor Colour Elixir Gloss en deze lipgloss verzorgt je lippen zoals je het graag wil hebben: je lippen glanzen, krijg een mooie kleur en blijven zijdezacht en dat komt door de slimme combinatie van verzachtende mineraaloliën, voedende candelillawax en glansingrediënten. Je hoeft dus niet meer te kiezen tussen een mooie lipgloss die heel plakkerig aanvoelt en je lippen uitdroogt of kleurloze balsems die behalve een soepel gevoel niet veel aan je lippen toevoegen.

Max Factor Colour Elixir Gloss Splodges

De Max Factor Colour Elixir Gloss heeft de balans tussen vocht en zachtheid. Er zit verzorgende olie en candelillawax in die je lippen voeden en zacht houden. Tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat je lippen prachtig glanzen. Er zijn verschillende kleuren, van natuurlijke tinten tot gedurfd fel, dus je kiest afhankelijk van de dag de kleur die het beste bij je stemming en je outfit past. Aanbrengen gaat zorgeloos en snel. Het handige sponsje op de punt zorgt voor een goede dosering, zodat je niet bang hoeft te zijn voor te veel of te weinig gloss op je lippen.

Max Factor Lipfinity Lip Colour grouppackshot

Speciaal voor alle lipstick-fans lanceert Max Factor 7 nieuwe kleuren in de Max Factor Lipfinity Lip Colour serie. Max Factor Lipfinity Lip Colour (nu in 20 kleuren) laat je lippen er tot 24 uur lang fris uit zien zonder dat je lippen uitdrogen, heeft nu ook een nieuwe applicator gekregen. Deze applicator is gemaakt om de vorm van je lippen te volgen. Daarnaast zorgt het voor een effen applicatie en een dunnere gelijkmatige laag, waardoor de lipstick lichter aanvoelt en er langer goed uit ziet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com