You are here: Home » Accessoires » Fietsklik systeem, handige drager voor op je fiets

Fietsklik systeem, handige drager voor op je fiets

geschreven door Constance

Nederland is natuurlijk het fietsland bij uitstek en wij doen dus echt, bijna, alles op de fiets, zoals boodschappen doen, kinderen vervoeren maar ook met je laptop achterop naar je werk.

fietsklik krat

En daarop speelt het Fietsklik systeem perfect in. Fietsklik is een systeem waarmee je, dmv. verschillende accessoires, je fiets op diverse manieren kan gebruiken. Dit idee is ontstaan nadat een van de bedenkers, met een krat boodschappen op de bagagedrager, zijn evenwicht verloor.

Fietsklik bestaat uit een universele drager waarop je een krat kunt vastklikken, maar ook verschillende modellen tassen. De krat is opvouwbaar en zodra je winkel ingaat, vouw je het krat uit en trekt aan het handvat het krat met je mee (er zitten wielen onder) en nadat je klaar bent til je de krat op en klikt deze vast op de drager. En je kan veilig je boodschappen vervoeren.

fietsklik drager en krat

Er zijn (momenteel) 2 tasmodellen;een shopper (ideaal als aanvulling op de krat, maar deze is ook los te gebruiken) en een messenger/laptoptas. De tassen klik je aan de zijkant van de drager vast.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Lucienne Croezen 4 december 2015 - 14:40

waar koop je deze klik ?

Reageer
Constance 4 december 2015 - 15:59

Lucienne in het artikel staat ook de link naar de webshop van Fietsklik.com En ook de ANWB heeft Fietsklik in haar assortiment (krijg je als lid ook nog korting)

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com