You are here: Home » Gadgets » Gezichtsmaskers van BeautyFace

Gezichtsmaskers van BeautyFace

geschreven door Constance

Een van de heerlijkste verwenmomenten bij de schoonheidsspecialiste is het heerlijk relaxen met een verzorgend gezichtsmasker. En dat kan je natuurlijk ook gewoon thuis doen.

bf masks

En daarvoor zijn de maskers van het Poolse merk BeautyFace perfect geschikt voor. BeautyFace heeft gezichtsmaskers voor professioneel en thuisgebruik met maximale werking en minimale belasting; dus zonder parabenen, PEG, kleurstoffen, chemische geurstoffen en biologische werkstoffen. De “one portion” verpakkingen (waardoor er geen conserveringsmiddelen nodig zijn, advies is binnen 24 uur na opening van een sachet het masker te gebruiken) zijn spannend om te zien en hebben frisse kleuren. De specifieke werking van de natuurlijke werkstoffen zorgen ervoor dat elk huidtype of huidprobleem de juiste verzorging krijgt.

BeautyFace Goldspeck collageen Engels

BeautyFace maakt momenteel 3 verschillende masker lijnen:
Intelligent Therapy: 12 soorten

Marine Collageen masker professioneel (deze zijn alleen te gebruiken door schoonheidssalons); 12 soorten/Marine Collageen home spa (thuis gebruik); 8 soorten/Marine Collageen oogmaskers; 6 soorten

Mooya Bio Organic; 11 soorten/Mooya Total Effect; 8 soorten

Alle 57 maskers bevatten een voorgevormd masker gedrenkt in een specifiek verrijkt serum. Bij Intelligent Skin Therapy is dit een katoenen gezichtsmasker met een basis serum, de Marine Collageen serie is gecombineerd met een afsluitend Hydrogel gezichts/oogmasker en bij de luxe Mooya serie zijn het zelfvormende vliesmaskers voor gezicht en hals. De Mooya maskers zijn
gedrenkt in de hoogwaardigste serums én bevatten nog een extra massage serum die na het masker toegepast wordt.
Door de nieuwste ontwikkelingen in cosmetische werkstoffen als diamant, gold, specks, zilver, zee alg, parelextract, basilicum, ceramiden en hyaluronzuur zorgen voor een direct zichtbaar effect op de huid: ze zijn huid verstevigend en de huiddikte neemt toe. Verder zorgen ze voor verbetering van het metabolisme en meer flexibiliteit en huidspanning. En ook zijn ze zuiverend en verfrissend en hebben een anti-aging effect.

Later dit jaar komt er nog een nieuw Mooya masker bij dat de, met een Nobelprijs bekroonde (2003), werkstof Aquaporine (een nieuw ontdekt proteïne dat hydraterende bestanddelen door de celmembranen kan transporteren. Aquaporine betekent letterlijk waterporie) bevat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com