You are here: Home » Fashion » Nieuwe collectie Coisa sjaals

Nieuwe collectie Coisa sjaals

geschreven door Constance

Het Nederlandse merk Coisa heeft haar collectie sjaals uitgebreid met nieuwe kleuren en materialen en ook 2 nieuwe modellen; de Coisa Light en de Coisa Square. Coisa sjaals zijn stoer, tijdloos en functioneel en elke sjaal wordt gebreid in een beperkte oplage.

coisa light

Coisa Light is de perfecte sjaal voor de lente en de zomer, deze sjaal is gemaakt van zacht katoen (90%) met puur linnen (10%).De Light is voorzien van een losse breisteek en onafgewerkte randen. Het royale formaat zorgt ervoor dat je deze sjaal op verschillende
manieren kunt dragen. Deze Coisa is gebreid door onze zuiderburen en gemaakt van eersteklas Italiaanse garen. De Light is er in de kleuren: Misty, Nutmeg en Ocean en de maat is 150 bij 200 cm.

coisa square

Coise Square is een stoere, oversized sjaal met een fijne bies rondom. Gemaakt van een luxe
katoen met 5% cashmere. Het open breisel zorgt voor een luchtige uitstraling en dankzij het natural-dye proces is iedere Square anders. De ecologische verf is niet agressief, waardoor deze niet dekt. Daarnaast wordt de verf op de sjaal gedrukt (en niet zoals gebruikelijk, in
een verfbad gelegd) waardoor er een licht gevlekte en levendige kleur ontstaat. De Square is in de leuren: Stone, Army Green, Honey (Taupe volgt) en meet 140 x 140 cm.

Coisa Original is perfect voor een frisse zomeravond, een uit de hand gelopen xxl stranddag, in de herfstzon op het terras en al die andere momenten dat je iets om wil slaan. De Coisa
Original kan je dragen als vest, sjaal of omslagdoek. Voorzien van een fijne bies langs de randen en bij de hals. De Italiaanse garen zijn een combinatie van katoen (85%) en wol (15%), ideaal voor elk seizoen. De kleuren zijn Stone, Dark Grey en Denim en de maat is 165 cm x 100 cm.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?