You are here: Home » Accessoires » Jabra lanceert nieuwe draadloze in-ear headset; Jabra ROX Wireless

Jabra lanceert nieuwe draadloze in-ear headset; Jabra ROX Wireless

geschreven door Constance

Speciaal voor actieve en mobiele smartphone gebruiker heeft Jabra een nieuwe in-ear-hoofdtelefoon uitgebracht;de ROX Wireless (in zwart en wit).

Jabra_Rox_Wireless_Schwarz_03

Deze stereo-hoofdtelefoon kan draadloos worden verbonden met alle apparaten met Bluetooth (zoals mobiele telefoons, smartphones, tablets, laptops en MP3-spelers) maar ook kan hij zelfstandig muziek of andere audio streamen of telefoneren (afhankelijk van je device). Natuurlijk heeft de Jabra ROX Wireless NFC (Near Field Communication).

Om een vol en diep geluid te krijgen heeft Jabra zich bij het ontwerp gebaseerd op de vormen van professionele in-ear-monitors die gebruikt worden door muzikanten. In combinatie met de exclusieve Jabra Sound App biedt de Jabra Rox Wireless tevens Hi-Fi Dolby Digital Plus, voor een nog rijker klankbeeld. En als je de Jabra Rox niet gebruikt, kan je, met de speciale magneetjes de oorstukjes aan elkaar vastklikken waarmee er ook, automatisch, een energiebesparende stand wordt ingeschakeld. Zachte gelkussentjes zorgen ervoor dat de 19 gram lichte Jabra Rox Wireless-hoofdtelefoon comfortabel in de oorschelp blijft zitten. Ook kan je kiezen uit drie verschillende EarWing-opzetstukjes. Deze blijven ook bij heftige bewegingen goed vastzitten en zijn dus bij uitstek geschikt voor sportieve activiteiten.
Jabra_Rox_Wireless_Weiß_02
Dankzij de gebruikte hoogwaardige materialen gaat de Jabra Rox Wireless extra lang mee. De speakerbehuizingen en bedieningseenheid zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. De scheurvrije nek-kabel is versterkt met kevlar en kan niet verward raken in een ‘snoerenspaghetti’. Bovendien heeft Jabra de hoofdtelefoon uitgebreid getest op belastbaarheid qua temperatuur en schokvastheid. Ook is hij bestand tegen vuil en (regen)water.

De Jabra Rox Wireless biedt tot 5,5 uur muziekweergave of gesprekstijd, en blijft maximaal acht dagen stand-by.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com